Hei, imeline! 😊✨
Siin on nimekiri tegevustest, mis aeglustavad märgatavalt minu peas oleva suure visiooni täide viimist ja läbi selle tuhandete ja tuhandete inimeste elukvaliteedi positiivselt mõjutamist.
Palun viska pilk sellele nimekirjale ja vaata, kas miski kõnetab sind või tead äkki kedagi, keda mõni nendest tegevustest kõnetada võiks ja kes sooviks sellele suurele liikumisele õla alla panna, siis anna endast kindlasti märku.
Aitäh, et hoolid! 🙏
➖➖➖➖➖➖ Tegevused, mis ei nõua erilist tehnilist oskust ja teadmist ➖➖➖➖➖➖➖
☀️ Sotsmeedia haldamine (virtuaalne assistent)
- FB ja/või blogis postituste tegemine (Suurem osa tekstist on valmis kirjutatud) ja jagamine. Mõningatel juhtudel annan idee ja sõnumi sisu ette ning tekst tuleks sinul kirjutada.
- YouTube video üles laadimine (Suurem osa video kirjeldusest on valmis kirjutatud).
- Sotsiaalmeedias lihtsamatele küsimustele vastamine
- Plaanin ka Tiktokis videoid tegema hakata, seega videote sinna üles laadimine.
☀️ E-kirjade saatmine (Mailchimp keskkonnas
- Hea oleks kui teksti ise kirjutaksid. Ma annan ette e-kirja sisu ja olulisemad punktid, sinu ülesanne on see ilusaks ja hästi loetavaks sõnumiks voolida.
☀️ Foorumi moderaator
- Keegi, kes aitab tagataustal foorumit hallata. (Inimeste ja preemiate haldamine. Foorumi adminni paneelis vajalike muudatuste tegemine. Tõlkimine)
- Lihtsamatele küsimustele vastamine.
Üks inimene on selle jaoks juba olemas, kuid kui uus planeeritud platvorm tööle läheb, oleks hea, kui vähemalt 2 inimest oleks. 😊
☀️ Google / Exceli tabelite haldamine
- Erinevate Exceli tabelit vajavate nimekirjade haldamine Google Drives või Excelis.
Â
NB! Kõikidele eelnevatele tegevustele saab soovi korral samm-sammulised õpetused luua. Ei pea ise leiutama hakkama 😉
➖➖➖➖➖➖ Rohkem spetsiifilisi oskusi nõudvad tegevused ➖➖➖➖➖➖➖
⭐ Pilditöötlus
- Postituste ja ürituste jaoks vajalike piltide kujundamine (Olen ise siiani kasutanud Canva keskkonda ja spetsiifilisemate tööde puhul ka Photoshopi).
⭐Â WordPress kodulehe haldus
- Kodulehe kujundamine ja haldus, mis nõuab WordPressi tundmist ja vahest ka kodeerimise oskust.
------------------------------------
Kui ma saan kasvõi natukenegi nendest tegevustest ära delegeerida, saaksin pühenduda rohkem sellistele tegevustele, kus mind asendada ei saa ja kus ma saan just mulle omaseid oskuseid ja teadmisi päriselt rakendada. Tegevused, mis aitavad lõpuks muuta tuhandete inimeste elukvaliteeti.
Kui tunned, et saad millegag aidata, siis kirjuta julgelt ja vaatame, kuidas üksteisele kasulikud saame olla. 😇
Ühiselt tegutsedes saavutame palju rohkem ja mõjutame palju rohkemaid inimesi. 😇💖👫